افزایش قند و چربی خون با مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان - نمایش محتوای خبر
افزایش قند و چربی خون با مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان افطار را با آب، خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی باز کنید و خوردن چای کم رنگ، شیر گرم، فرنی و شیر برنج نیز میتواند در آغاز افطار مناسب باشد.
متخصص تغذیه با اشاره به مصرف زولبیا و بامیه و افزایش قند و چربی خون در روزهای ماه مبارک رمضان گفت: مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار سبب افزایش قند و چربی خون شده و مکانیزم تعادل چربیهای بدن را خنثی میکند و روزهداران باید از مصرف اینگونه موارد بپرهیزند و به قندهای طبیعی بسنده کنند.
تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه با اشاره به بازکردن روزه افزود: در هنگام افطار از مصرف هرگونه غذاهای چرب بپرهیزند و با قند مصنوعی مانند شکلات، شیرینیجات و زولبیا و بامیه افطار نکنند.
وی تصریح کرد: آش رشته غلیظ همراه با پیاز داغ که حاوی روغن زیادی است و به وفور در افطار مصرف میشود، غذای مناسبی برای افطار نیست زیرا موجب سوء هاضمه و عوارض دیگر میشود و بهتر است از مصرف آن خودداری کرده و بهجای آن از آش رشته رقیق و بدون روغن در وعده افطار استفاده شود.
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: سیبزمینی آبپز، صیفیجات پخته شده، مقدار کم گردو، توت، کره و عسل و تخم مرغ آبپز نیز غذاهای مناسبی برای افطار هستند.
منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
مطالب مرتبط:
-
برگزاری مراسم افطاری اهل سنت و شیعه در شهرستان زیرکوه
-
ورزش کردن در ماه مبارک رمضان
-
روزهداری را با اصول صحیح آسانتر کنید
-
ضرورت پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه رمضان
-
استفاده از غذای کم چرب و کم نمک در وعده سحری
-
شربت خاکشیر، نوشیدنی مناسب برای روزه داران
-
ماه رمضان ماه تمرین نیکوکاری حتی با یک بسته خرما و گاهی با یک لبخند
-
قندهایی که بلای جانتان میشود
-
روزانه چقدر قند مصرف کنیم؟