رونق تولید ملی | جمعه، ۲۸ تیر ۱۳۹۸

افزایش عملکرد ذرت علوفه ای با عملیات به زراعی - نمایش محتوای اقتصاد مقاومتی

 

 

افزایش عملکرد ذرت علوفه ای با عملیات به زراعی

کارشناسان دانشکده کشاورزی بیرجند، با انجام عملیات به زراعی، عملکرد محصول ذرت علوفه ای را از 50 به 70 تن در هکتار افزایش دادند

کارشناسان دانشکده کشاورزی بیرجند، با انجام عملیات به زراعی، عملکرد محصول ذرت علوفه ای را از 50 به 70 تن در هکتار افزایش دادند.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند گفت: واحد مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال زراعی 97ـ 96 حدود 630 تن ذرت علوفه ای از سطح 9 هکتار زیر کشت این محصول برداشت کرد.
سیاری افزود: این مقدار برداشت با توجه به انجام روش های علمی به زراعی توسط کارشناسان این دانشکده، ارتقاء کمی و کیفی داشته است به طوری که از میانگین تولید منطقه، حدود 40 درصد افزایش نشان می دهد.
وی گفت: مساحت مزرعه آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند حدود 75 هکتار است که نزدیک به 50 هکتار آن همه ساله زیر کشت می رود.
مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، در بخش آموزشی میزبان دانشجویان برای ارائه دروس عملیات کشاورزی و زراعی است و در بخش پژوهشی برای اجرای طرح های پژوهشی دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و اعضای هیأت علمی خدمات ارائه می کند.
محصولات عمده این مزرعه گندم، جو، یونجه و ذرت علوفه ای است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.