افزایش خطر سکته قلبی با مصرف نوشابه - نمایش محتوای خبر
افزایش خطر سکته قلبی با مصرف نوشابه
مواد غذایی چرب و نوشابه احتمال بروز خطر سکته قلبی را افزایش میدهند.
پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: با خوردن مواد غذایی چرب و نوشیدنیهایی مانند گوشت و هر ماده غذایی سرخ شده و نوشابه ، بدن را در معرض خطرات جدی بخصوص سکته قلبی قرار میدهیم.
وی افزود: بدترین غذاهایی که میخوریم فست فودها و پیتزاهایی هستند که در بیرون تهیه میشود. این غذاها به علت سوسیس و کالباس موجود در آنها و پنیر پیتزای فراوان که به صورت تنوری تهیه میشود، یعنی شعله مستقیم آتش به آنها میرسد سرطانزا هستند.
فرحبخش بیان داشت: همین طور میتوان به همبرگرها، چیزبرگرها و دوبلبرگرها و غذاهای فست فود دیگر نظیر مرغ سوخاری اشاره کرد که جزء بدترین و مضرترین مواد غذایی برای افراد هستند.
وی عنوان کرد: بستنیهایی که با رنگهای مصنوعی تهیه میشوند که افراد آنها را در میان وعدهها مصرف میکنند و خورشتهای سنتی که در آشپزخانههای بیرون سرو و سرشار از روغن هستند و اینها از بدترین غذاها بشمار میروند.
فرح بخش تصریح کرد: افراد تا حد امکان در منزل غذا را تهیه کنند و در صورتی که قصد تهیه غذا از بیرون منزل دارند، سراغ رستورانهایی بروند که به سلامت افراد اهمیت میدهند و به عنوان رستورانهای با نشان و استاندارد شناخته میشوند.
منبع : وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
مطالب مرتبط:
-
استفاده از fast food و نوشابههای گازدار برای افرادی که زخم معده دارند ممنوع
-
مصرف نوشابههای قندی عامل ایجاد چربیهای شکمی
-
نوشیدنیهای ممنوع برای نسل جوان
-
بیماری های قلبی و عروقی
-
چند ماه قبل از حمله قلبی موهایتان به شما هشدار میدهند
-
کافئین و اسید فسفریک مواد خطرناک نوشابه های گازدار
-
پیشگیری از حملهی قلبی، سکته مغزی و لخته شدن خون با هورمون درمانی
-
مضرات مصرف نوشابه