رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

افزايش 2تنی توليد گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی - نمایش محتوای خبر

 

 

افزايش 2تنی توليد گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی

توليد گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی افزايش 2تنی داشته است.

از آغاز امسال 16 تن گوشت شترمرغ و حدود 530 قطعه شتر مرغ کشتار شده است، که اين مقدار نسبت به زمان مشابه سال گذشته 2 تن افزايش داشته است.

ولی پور مطلق، مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اين مقدار گوشت به ارزش 8.4 ميليارد ريال است که در 13 واحد توليد شده اند.

ولی پور مطلق افزود: 13 واحد پرورش شترمرغ، با 9 واحد به ظرفيت 1 هزار و 530 قطعه و 4 واحد دیگر با ظرفيت 2 هزار و 225 قطعه در استان فعال هستند، که با اين 13 واحد برای 70 نفر به صورت مستقيم و برای 200 نفر غير مستقيم شغل ایجاد شده است.

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: حدود 30 درصد گوشت شتر مرغ توليدی در استان مصرف می شود و مازاد آن به استان های تهران و فارس صادر می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای خراسان جنوبی