رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در ماه رمضان - نمایش محتوای خبر

 

 

آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در ماه رمضان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کلآغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در خراسان جنوبی دامپزشکی استان گفت: از امروز تا پایان ماه مبارک رمضان همه واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مورد بازرسی و ارزیابی ادارات دامپزشکی در مرکز استان و شهرستانها قرار می گیرند.

ملکی افزود: در این راستا تعداد 34 اکیپ ثابت و سیار با متوسط تعداد پرسنل 48 نفر به صورت روزانه در بخش نظارت فعال خواهند بود .

وی گفت :در زمان این بازدیدهاتمامی موارد بهداشتی فرآورده های خام دامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را دراسرع وقت به شبکه های دامپزشکی در مرکز استان و شهرستانها اطلاع دهند و یا با شماره  5-05632233821 و در تمام ایام شبانه روز با سامانه1512 تماس حاصل کنند.