رونق تولید ملی | شنبه، ۴ خرداد ۱۳۹۸

اطلاعیه دامپزشکی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو - نمایش محتوای خبر

 

 

اطلاعیه دامپزشکی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو

اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی در اطلاعیه ای بهداشتی از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست، با رعایت نکات بهداشتی و اصولی ضمن حفظ سلامت خود، از انتشار این بیماری جلوگيري کنند

اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی در اطلاعیه ای بهداشتی از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست، با رعایت نکات بهداشتی و اصولی ضمن حفظ سلامت خود، از انتشار این بیماری جلوگيري کنند.

بر اساس این اطلاعیه ضروری است تا مصرف کنندگان از کشتار غیرمجاز دام  و یا خرید گوشت از قصاب های خانگی و یا تهیه گوشت فاقد مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند.

همچنین با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده ی دام می تواند برای انسان بیماری زا باشد لازم است مردم گوشت و آلایش خوراکی (کبد-جگر)خریداری شده را پیش از مصرف به ترتیب حداقل به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.

علاوه بر این باید حتی الامکان هنگام خرد کردن گوشت و آلایش خوراکی از دستکش استفاده شود.

لازم است افرادی که با دام سروکار دارند هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش ماسک چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسایل و البسه کار را شستشو و ضدعفونی کنند.

همچنین افراد پیش از آغاز کار باید از نداشتن خراش و جراحت پوستی اطمینان حاصل و از تماس  مخاطی بدن با خون و ترشحات دام کشتاری پرهیز شود و در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین  کشتار و یا بروز علائم بیماری سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

در این اطلاعیه از دامداران خواسته شده است نسبت به سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام ها اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی