جهش تولید | یک‌شنبه، ۲۸ دی ۱۳۹۹

ارسال ۸۰ درصد گوشت شترمرغ به خارج از استان - نمایش محتوای خبر

 

 

ارسال ۸۰ درصد گوشت شترمرغ به خارج از استان

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به این که در ۳ ماه نخست امسال حدود ۲۳۴ تن گوشت شتر مرغ در استان تولید شده است ، گفت:  حدود ۲۰ درصد از گوشت شتر مرغ استان به مصرف داخلی می‌رسد.

محمود اشرفی گل افزود: درآمد استان از ارسال گوشت شتر مرغ به خارج از استان سالانه به حدود ۶۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.

وی گفت: بیشترین تولید گوشت شتر مرغ استان به شهرستان قاین اختصاص دارد.

هم اکنون ۱۵۵ واحد پرورش شتر مرغ در استان فعال است.

گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین‌های گروه B به خصوص ویتامین B۶ و B۱۲ است که میزان ویتامین B۶ در گوشت شترمرغ حدود ۱۰ بار بیشتر از گوشت‌های دیگر مانند گوشت مرغ است.