اخبار کوتاه ورزشی - نمایش محتوای خبر
اخبار کوتاه ورزشی
همایش دوچرخه سواری در بشرویه ، جشنواره موتورسواری و اتومبیلرانی امروز در بیرجند ، برگزاري همايش پياده روي خانوادگي در قائن ، برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی
-همایش دوچرخه سواری در بشرویه :
بیش از 80 دوچرخه سوار بشرویه ای در دومین روز از هفته سلامت، مسیر 8 کیلومتری مزار شهدا تا پارک شهروند این شهر را با شعار ورزش، تندرستی و سلامتی رکاب زدند.
-جشنواره موتورسواری و اتومبیلرانی امروز در بیرجند :
این جشنواره ساعت 8 و 30 دقیقه فردا همزمان با افتتاح فاز اول پیست چندمنظوره موتورسواری و اتومبیلرانی شهرستان بیرجند، مقابل روستای امیرآباد، برگزار می شود.
به گفته ی رضا رجبی ستوده، رییس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان، در این برنامه، 50 ورزشکار حرکات نمایشی مانند پرش از روی اتومبیل با موتور و پر ش از درون حلقه ی آتش اجرا می کنند.
-برگزاري همايش پياده روي خانوادگي در قائن :
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان قائن برگزار شد.
در این همایش که صبح امروز برگزار شد بیش از 2 هزار نفر مسیر 3 کیلومتری مسجد جامع تا میدان مشاهیر این شهر را پیاده روی کردند.
- برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی :
به مناسبت هفته سلامت و با هدف ترویج ورزش همگانی در بین خانواده ها ، همایش بزرگ خانوادگی جمعه ساعت 6 صبح از میدان جماران شهر بیرجند به طرف بند دره برگزار شد .
همچنین هم کارکنان ستاد سپاه انصار الرضا (ع) مسیر میدان جماران تا بند دره و تیپ پیاده انصارالرضا (ع) علی آباد تا مزار رزگ را پیاده روی کردند .
منبع : معاونت اطلاعات و اخبار مرکز خراسان جنوبی