اخبار کوتاه اجتماعی ( 18 مرداد ) - نمایش محتوای خبر
اخبار کوتاه اجتماعی ( 18 مرداد )
اهدای 21 سری جهیزیه با کمک خیران به نوعروسان نیازمند خراسان جنوبی، دهگردشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بشرویه و قاین ، شناسایی و مقاوم سازی ساختمان های اداری با مقاومت کم
-اهدای 21 سری جهیزیه با کمک خیران به نوعروسان نیازمند خراسان جنوبی:
رضوی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: از این تعداد 13 سری جهیزیه به نوعروسان این نهاد اهدا شد که 260 میلیون ریال ارزش دارد .
آقای فياضي معاون اداره بهزيستي شهرستان سرايان هم گفت : به 8 نوعروس زیر پوشش بهزیستی این شهرستان نیز کمک هزینه خرید جهیزیه به ارزش 160 میلیون ریال با کمک خیران اهدا شد .
-دهگردشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بشرویه و قاین :
عبدالله زاده نماینده مردم شهرستانهای بشرویه ، طبس ، فردوس و سرایان در مجلس شورای اسلامی در بازدید از روستای جوزردان بشرویه از بازگشایی راه بشرویه به طبس و گازرسانی به روستاهای این شهرستان در ماههای آینده خبر داد .
هروی نماینده مردم قاین و زیرکوه هم در بازدید از روستاهای عشایری تیگاب ، گرماب ، سرمستی بخش مرکزی قاینات گفت : یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای حفر و تجهیز یک حلقه چاه به منظور رفع مشکلات بی آبی این روستاها اختصاص یافته است .
-شناسایی و مقاوم سازی ساختمان های اداری با مقاومت کم :
بشیری زاده فرماندار درمیان در ستاد هماهنگی مدیریت بحران گفت: ساختمان های اداری که از لحاظ فنی و مهندسی مقاومت کمتری دارند باید شناسایی و مقاوم سازی شود.
سجادی معاون جمعیت هلال احمر استان هم گفت: با توجه به فاصله زیاد شهرستانها و وجود بافتهای فرسوده، تشکیل تیمهای امداد و نجات روستایی با مدیریت دهیاران ضروری است.
منبع : معاونت اطلاعات و اخبار صدا و سیمای خراسان جنوبی