رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

اجرای مرحله دوم طرح ارتقای کیفیت بهداشتی زرشک و عناب - نمایش محتوای خبر

 

 

اجرای مرحله دوم طرح ارتقای کیفیت بهداشتی زرشک و عناب

alt

مرحله دوم طرح ارتقای کیفیت بهداشتی زرشک و عناب امسال اجرا می شود

مرحله دوم طرح ارتقای کیفیت بهداشتی زرشک و عناب امسال در فصل برداشت این محصولات استراتژیک اجرا می شود.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با اشاره به استقرار دبیرخانه ملی کانون هماهنگی دانش و صنعت زرشک و عناب در این نهاد گفت: با توجه به در پیش بودن شروع فصل برداشت عناب در استان باید مرحله دوم طرح ارتقای کیفیت بهداشتی این محصول اجرا شود و در زمان برداشت محصول زرشک هم این طرح برای این محصول استراتژیک اجرا خواهد شد.

دکتر «احمدی زاده» با بیان این که بنیاد نخبگان به عنوان دبیر این کانون یک نهاد هماهنگ کننده به حساب می آید، افزود: مهم ترین اقدامی که در کانون انجام شده، طرح ارتقای کیفیت بهداشتی زرشک و عناب پس از دریافت مجوزهای استاندارد آن و هماهنگی برای صدور این محصولات به خارج از کشور بوده است.

وی با اشاره به صدور بیش از 500 هزار بسته 300 تا 550 گرمی زرشک در چند محموله به اروپا اضافه کرد: امسال هم این راه را ادامه خواهیم داد. وی در ادامه سخنان خود به شرکت فعال این کانون در نمایشگاه امسال محصولات ارگانیک کشور و تجلیل از کشاورزان نمونه بخش زرشک و عناب توسط این کانون اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه راه کانون و رونمایی از آن، تصویب و اجرای طرح ارتقای کیفیت و شناسه تولید زرشک در استان که به ایجاد ارزش افزوده به میزان 60 درصد منجر شد و عرضه زرشک تازه و ارگانیک برای اولین بار در تابلوی الکترونیکی سامانه میادین میوه و تره بار تهران به منظور ترویج فرهنگ تازه خوری زرشک از جمله اقدام های انجام شده در این کانون است.

وی گرفتن تاییدیه استاندارد زرشک سالم و ارگانیک در ایران برای محصول کانون از اداره کل استاندارد، آغاز صادرات زرشک به کشور آلمان، رونمایی از اولین بسته بندی زرشک صادراتی با استانداردهای مواد غذایی اروپا و امضای تفاهم نامه پژوهشی ارتقای کمی و کیفی زعفران، زرشک و عناب به صورت سه جانبه بین استانداری خراسان رضوی، جنوبی و معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از دیگر اقدام ها و فعالیت های انجام شده در این کانون اعلام کرد.