رونق تولید ملی | دوشنبه، ۳۱ تیر ۱۳۹۸

خوراک نان جوشیده - نمایش محتوای نوروز

 

 

خوراک نان جوشیده

Loading the player...

 

«خوراک نان جوشیده» یکی از غذاهای محلی مردم استان خراسان جنوبی است.

نحوه طبخ این غذا بدین شرح است:

- مواد لازم: تخم مرغ آب پز شده 3 عدد، پیاز خرد شده متوسط 1 عدد، مغز گردو 6 عدد، روغن مایع 3 قاشق غذاخوری، تره خرد شده 100 گرم، زعفران دم کرده یک لیوان، پنیر 200 گرم، نان لواش خشک شده 3 عدد، نمک، فلفل سیاه و دارچین به میزان دلخواه.

- روش پخت: در ابتدا 3 قاشق رو در تابه ریخته و پیازهای نگینی خرد شده را داخل آن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس زعفرانی که را در یک لیوان آب داغ دم کرده ایم را به پیازهای سرخ شده اضافه می کنیم و چند ثانیه ای روی حرارت هم می زنیم. نمک، فلفل سیاه و دارچین را به میزان دلخواه یه مواد اضافه می کنیم.

در یک کاسه بزرگ 3 عدد نان لواش خشک شده را که خرد کردیم می ریزیم. مغز گردو را کوبیده و به نان های خشک داخل کاسه اضافه می کنیم.

در مرحله بعد مایع داخل تابه را به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم. سپس تره خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم و مواد رو خوب هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند (برای این کار می توانیم از چنگ زدن با دست استفاده کنیم تا مواد هر چه بهتر مخلوط شوند).

در ادامه پنیر (ترجیحا محلی و سفت که آب کمتری داشته باشد) رارنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ آب پز شده رارنده کرده و با مواد مخلوط می کنیم.

در پایان مواد را داخل قابلمه ریخته و با حرارت کم دم می کنیم که پس از دم کشیدن، مواد را داخل ظرف می کشیم.

صرف این غذا با سبزی خوردن و پیاز، خوشمزه تر خواهد بود. 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.