رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

آشپز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آشپز

Loading the player...

 

بسیار اتفاق افتاده که از بچه ها سوال شده دوست دارن در آینده چه کاره بشن و اونها هم معمولا به اقتضاء علاقه و میل و روحیات خودشون، شغلی رو به عنوان شغل آیندشون اعلام کردن.

معمولا بچه ها در انتخاب شغل برای آیندشون ثابت نظر نیستن و بسته به اینکه الان از چه شغلی خوششون اومده باشه، جوابی میدن و ممکنه چند روز دیگه اگه همین سوال ازشون پرسیده بشه، جواب دیگه ای داشته باشن و شغل دیگه ای رو اعلام کنن. اونها معمولا در انتخاب شغل مورد علاقه شون به اطرافیانشون نگاه میکنن و از اونها الگو میگیرن.

«جیغیل» هم یکی از همین بچه هاست که هر بار به این فکر می افته تا برای آیندش شغلی رو انتخاب کنه.

جیغیل روزهای جمعه هر هفته به همراه خانوادش به رستوران میرن، چون «عمو اسد» جیغیل یک رستوران داره و آشپز  ماهریه و انواع غذاهای خوشمزه از دسر گرفته تا سالاد و خورشت و کباب و ... درست می کنه.

یکی از همین روزهای جمعه جیغیل به آشپزخونه رستوران میره تا از نزدیک با کار عمو اسد آشنا بشه. عمو اسد هم براش توضیح میده که آشپزی صبر و حوصله میخواد، باید کلاس آموزش آشپزی بره، کتاب های مختلف رو مطالعه کنه و خیلی هم تمرین کنه تا بتونه انواع غذاهای خوشمزه رو درست کنه.

با توضیحات عمو اسد جیغیل به شغل آشپزی علاقمند میشه چون این شغل با انواع غذاها سر و کار داره، جیغیل آرزو می کنه در آینده یک آشپز خوب بشه و یک رستوران هم داشته باشه و اسمش رو هم بذاره «رستوران جیغیل».